Hello! Is it me you're looking for?

Mijn naam is Alex Pander.

Vanuit ervaring 
en kennis

Geboren in het kleine Zeewolde maar inmiddels al tijden inwoner van het prachtige Utrecht. Doormiddel van ervaring en kennis voer ik mij creatieve passie uit. Duidelijk, direct, en vrolijk. Dat is wat ik terug wil laten komen, en wat je kan zien in mijn creaties.

In 2017 studeerde ik af als Grafisch Vormgever van het Grafisch Lyceum in Utrecht. Na een jaar International Communication and Media aan de Hoge School Utrecht besloot ik dat de boeken niets voor mij waren. Ik wil doen, met mensen werken, mijn kennis en ervaringen delen.

Lexpander.nl is mijn onderneming als freelance graphic designer. Voor het maken van huisstijl, logo’s, WordPress websites, illustraties, en andere uitingen met grafisch vormgeven.

Lexpander.com is mijn personal brand als blogger en influencer. Hiermee doe ik ervaring op in PR, marketing, branding, maar hoop ik vooral mensen te inspireren. Veelal gericht op mode bestorm ik het influencer wereldje met mijn persoonlijke stijl en toffe foto’s.
 
Huisstijl & Logo

 
Het plaatje waarmee je je bedrijf naarbuiten brengt is erg belangrijk.
Je logo, visitekaartjes, website, en noem
maar op.

 
Websites

 
Een website maken is een hele klus, maar daarom niet minder belangrijk. Kijk eens rond, wat doet een mooie website met jou?

 
Branding

 
Naast je logo en huisstijl zijn alle andere aspecten ook belangrijk.
Hoe uit jij je op social media, wat doet dit voor je merk?

 
Grafische Vormgeving

 
Omvat het visueel vormgeven van idee├źn naar uitingen, met als doel om mensen iets mee te delen.